HIPPSON MARKET: Fem härliga hopphästar

I veckans lista från Hippson Market är det hopphästarna som är i centrum. Med på listan finns en storhoppande valack e. Nintender, en lovande treåring samt en perfekt läromästare.

1. Luuna är en cool kille e. Algot – Cardento, som tycker om att jobba och som besitter hög ridbarhet. Han är lätt att lasta och är visad på treårstestet (där han fick både diplom som gångartstalang samt blev klass 1 i hoppning). En fin häst med framtiden för sig!
Till annonsen


2. Carillo är en snäll läromästare som har tävlat upp till 1,40-hoppning. Han ställer upp i alla lägen och ger sin ryttare en trygg känsla. Hoppar allt och stannar inte.
Till annonsen

3. En genomsnäll valack e. Nintender som har tävlat upp till 1,30-hoppning. Han är pigg, känslig och besitter hög ridbarhet. Rör sig väldigt trevligt och hoppar med mycket scope. En rolig häst oavsett disciplin. 
Till annonsen

4. Eddie är en härlig valack som kan hanteras av alla. Han har tävlat 1,10-hoppning med placering, är kvick och vändbar samt snabb. Sparsamt tävlad och skulle passa perfekt som övergångshäst från ponny till storhäst. 
Till annonsen

5. Sportig valack e. Zambesi – Lux som har tävlat felfritt upp till 1,25-hoppning. Han är lätt att rida på hinder, hoppar med bra teknik och är enkel att hantera. En häst som gör det roligt att komma till stallet varje dag.
Till annonsen