Allroundhästar på Hippson.se

Under hela vecka 45 kommer annonser med allroundhästar att få extra uppmärksamhet på Hippson.se. Så letar du efter en ny bästa kompis eller har du en trevlig häst att sälja, lägg in din annons nu.  

Under hela vecka 45 kommer annonser med allroundhästar från Hippson Market att lyftas fram även på Hippson.se. Så har du en häst att sälja är det ett utmärkt läge att utnyttja den extra synlighet detta kommer att ge genom att själv lägga in en annons. Givetvis är det som vanligt helt gratis att annonsera på Hippson Market, både som privatperson och som företag. För företag finns det även premiumfunktioner att tillgå som ger annonserna ännu mer synlighet. 
  
På Hippson Market är alla annonser granskade av Hippsons personal innan de publiceras. Många av säljarna (och köparna) väljer även att verifiera sig med BankID, vilket gör att man kan känna sig säker på att den man kommunicerar med "är en riktig person". Genom att kommunicera via den inbyggda meddelandefunktionen väljer du själv när du känner dig så trygg med motparten att du vill lämna ut dina kontaktuppgifter.

ALLROUNDVECKA PÅ HIPPSON.SE
Hitta din nästa häst på Hippson Market:
Har du en egen häst att sälja?
Det jätteenkelt att lägga upp annonser på Hippson Market, oavsett om du säljer som privatperson eller som företag. Som säljare bestämmer du själv när du vill lämna ut dina kontaktuppgifter och många av användarna är verifierade med BankID, vilket ger en extra trygghet.

Publicerar du en annons under kategorin "Hästar/Allround" visas den just nu även på Hippson.se. Behöver du hjälp kan du kontakta oss via: info@hippsonmarket.se