Är din häst redo för vintern?

Nu har hösten anlänt och det är hög tid att kolla över hästens täckesgarderob. Behöver du komplettera med ett täcke eller har du några att sälja?

Under hela vecka 44 får annonser med just täcken lite extra uppmärksamhet på Hippson.se. Så passa på att lägga in din annons nu och ta del av den extra uppmärksamhet denna temavecka innebär. 

Under hela veckan kommer dessa annonser bland annat visas i de flesta artiklar på Hippson.se samt få ökad synlighet i våra sociala kanaler. Givetvis är det helt gratis att annonsera på Hippson Market och att lägga in en annons fungerar lika bra från mobilen som från en dator. 

Vid frågor och funderingar - kontakta oss på info@hippsonmarket.se

Har du ett eget hästtäcke att sälja?
Det jätteenkelt att lägga upp annonser på Hippson Market, oavsett om du använder en mobil eller en dator. Som säljare bestämmer du själv när du vill lämna ut dina kontaktuppgifter och många av användarna är verifierade med BankID, vilket ger extra trygghet.
 
Publicerar du en annons under kategorin "Täcken" visas den just nu även i artiklar på Hippson.se. Behöver du hjälp - kontakta oss via info@hippsonmarket.se