Både fina läromästare och unga talanger på veckans Market-lista

På veckans lista över de mest visade annonserna hos Hippson Market finns flera olika typer av hästar med. Dels fina läromästare och tävlingshästar, dels en vacker åring. 

1. På första plats hittar vi en vacker D-ponny. Ett sto fött 2009 med fina gångarter. Hon tävlar på FEI-nivå i dressyr och har gjort flera SM-starter. 
Till annonsen

2. På plats nummer två finns ett sto fött 2012 e. Spartacus – Dollar Della Pierre – Heartbreaker. Hoppar med lätthet och med fin teknik. Hon har haft föl tidigare och är startad upp till 1,10-hoppning med flera felfria rundor. 
Till annonsen

3. På tredje plats hittar vi en fin valack född 2007. Han är väldigt trygg och snäll i all hantering och älskar långa skogsturer. 
Till annonsen

4. På plats nummer fyra finns Frasse som är en trevlig, välstammad åring född 2019. Far är Crown Z, farmor Ratina Z och morfar Tornesch – de har alla tävlat framgångsrikt i internationell 1,60-hoppning. 
Till annonsen

5. På femte plats finns en fin läromästare. Han har tävlat upp till 1,60-hoppning och CSI*** GP – och skulle passa bra till en ambitiös junior eller young rider. 
Till annonsen