Både hopp- och dressyrhästar i topp på veckans Market-lista

På veckans lista över de mest visade annonserna på Hippson Market hittar vi flera fina hästar och ponnyer. I topp har vi två trevliga hästar som säljs av den meriterade ryttaren Cecilia Bergåkra. Även ett vackert föl för framtiden finns med på listan denna gång. 

1. På första plats hittar vi Bergåkras Amonucerus, ett fyraårigt sto e. Bergåkras Amaranth 1282. Hon är grundutbildad med fin framåtbjudning. Snäll i all hantering.
Till annonsen

2. På plats nummer två hittar vi Inflame, ett sexårigt sto e. Falaise De Muze – Calato. Hon älskar att hoppa och har en fantastisk inställning till hinder. 
Till annonsen

3. På tredje plats finns Ridges Larsen, en trevlig dressyrvalack född 2011 med tre fina gångarter. Han har ett underbart temperament och är väldigt snäll och cool, samtidigt som han uppskattar att jobba.
Till annonsen

4. På plats nummer fyra hittar vi SWB-fölet Cinder CML e. Franklin 9118, som är ett av fölen vid SWB:s elitauktion i dressyr. 
Till annonsen

5. På femte plats finns den vackra C-ponnyn DayDream född 2008. Hon har många vinster och placeringar upp till och med LA:1/LA:P1 i dressyr och har debuterat FEI-program i år. 
Till annonsen