Både hopp- och dressyrhästar på veckans Market-lista

På veckans lista över de mest visade annonserna på Hippson Market hittar vi både dressyr- och hopphästar. En dressyrvalack med härlig ridkänsla och hinderkloka hopphästar finns med på listan.

1. På första plats hittar vi det sjuåriga stoet Duschess. Hon är utbildad i Lätt C-dressyr och 90 centimeter hoppning, och tycker även terräng är roligt. Hon reds in sent på grund av sin storlek, rids fortfarande som en unghäst men besitter mycket potential.  
Till annonsen

2. På andra plats finns det trevliga stoet Catch Me som är hinderklok och ger ryttaren självförtroende. Tävlad upp till 1,30-hoppning med placeringar i 1,20. Känslig häst som kräver lugn men bestämd ryttare.
Till annonsen

3. På plats nummer tre hittar vi den maffiga och snälla skimmeln Nilla. Hon är lättriden, pigg och känslig för hjälperna. Behöver en lugn och trygg ryttare. Genomsnäll i all hantering. 
Till annonsen

4. På fjärde plats hittar vi Willy Wonka. Han är en rörlig dressyrvalack som har lätt för samling. Han har mycket power och ger en härlig ridkänsla.
Till annonsen

5. På plats nummer fem finns den trevliga allroundhästen Evita. Ett sto, född 2008. En häst som man kan ha mycket roligt med, både som hemmahäst och som tävlingshäst i lätta klasser.
Till annonsen