Bara fördelar med rätt hästtransport

Har du bytt bil, häst eller kanske körkort? Då kan det vara dags att uppgradera även din hästtransport. En rätt dimensionerad och säker hästtransport är ett omtänksamt val både för dig och din häst och ger mindre påverkan på miljön. Tar du hjälp av Ifor Williams Trailers Sverige är du dessutom med och bidrar till cancerforskningen.

Oavsett om du gått från ponny till stor häst eller fått tillökning så kan det vara en god idé att se över så du har ett korrekt dimensionerat ekipage och ett släp som din häst trivs i. Företaget Trailerimport har omtanke i allt de gör för miljön, ägaren och hästen:
– Vårt mål är att hästen ska åka säkert och komfortabelt samt få en positiv upplevelse av transporten. Ifor Williams unika bladfjädring fungerar annorlunda än andra fabrikat och ger dig mjukare väghållning vilket hästen uppskattar när den kommer fram utvilad. Det finns även gott om luckor och fönster för att kunna skapa god ventilation i släpet, berättar Diddi Zuban, ansvarig för marknadsföringen på Trailerimport som är generalagent för Ifor Williams i Sverige

Skänker pengar till cancerforskning
I år vill man visa sin omtänksamhet om ägaren extra noga genom sin inbyteskampanj #rosasläp.  För varje hästtransport som byts in mot en ny transport under 2020 skänker Ifor Williams och dess återförsäljare i Sverige 2000 kronor till Bröstcancerförbundet. Totalt ska det bli minst 100 000 kronor.
– Nu är det ännu viktigare än någonsin att vi fortsätter bistå utvalda organisationer med insamling. Kvinnor fortsätter drabbas och forskningen behöver pengarna även om världen ser annorlunda ut idag än för två månader sedan säger Diddi Zuban.


Foto: Auktoriserad återförsäljare, Horse Partner, Laholm

En säker trailer för alla
En stor och viktig del av inbyteskampanjen #rosasläp är omtanke om samhället och miljön. De hästtransporter som lämnas in genomgår en grundlig service och repareras innan försäljning sker vidare.
– På det viset kan vi förlänga livstiden på släpet och också garantera att alla transporter som körs ut från vår gård är trafiksäkra. När hästtransporten är hel och fungerar felfritt genererar det god ekonomi vid körning, med lägre utsläpp som positiv följd för miljön. #rosasläp bidrar därför till ökad trafiksäkerhet, vilket är ytterligare perspektiv på den omtänksamma kampanjen som Ifor Williams Sverige står bakom, säger Diddi Zuban.
I inbyteskampanjen får kunden byta in hästtransporter från alla möjliga märken.
– Ifor Williams har mycket omtanke i grunden för sina släp. Det ska vara hållbart för både plånbok och användningsområde!

Detta är Ifor Williams Trailers
Ifor Williams Trailers är ett väletablerat och känt varumärke på marknaden och är uppskattat av många kunder för sina säkra och robusta hästtransporter. I mer än 60 år har det brittiska företaget försett kunder med smarta och pålitliga transporter inom en rad olika segment som sträcker sig från öppna släp med tippfunktion till transporter avsedda för djur och hästar.