Camilla söker beridare och hästskötare till sitt dressyr- och rehabcenter

Hos Camilla Ivarsson arbetar man med utbildnings-, försäljnings- och tävlingshästar samt med rehab. Nu letar hon efter någon som vill jobba som beridare och hästskötare.

Sedan fem år tillbaka driver Camilla Ivarsson sin verksamhet utanför Kristianstad. Här finns både hästar till försäljning, tävling och utbildning samt för rehab. Själv tävlar Camilla på svår klass-nivå i dressyr.
– Om man jobbar här lär man sig mycket om det mesta, då verksamheten är ganska heltäckande, berättar hon.
  
"Vill att de utvecklar sin kunskapsbank"
I stallet finns två heltidsanställda sedan tidigare. Nu letar Camilla efter en tredje person som kommer att anställas på heltid.
– Här delar vi på de sedvanliga stallsysslorna som att göra i ordning hästarna och fixa stallet. Något som jag tycker är viktigt är att inkludera min personal i det mesta, då jag anser att det är viktigt med personlig utveckling, säger hon.
Camilla vill gärna att personalen är delaktig i hästarnas upplägg vad gäller träning, veterinär, foder med mera.
– När de går hem härifrån vill jag att de ska ha utökat sin kunskapsbank, säger hon.
  
Gedigen hästkunskap viktigt
– Jag vill gärna ha människor runt mig som ser det mesta positivt. Självständighet och att ta egna initiativ är också något som jag värdesätter, säger Camilla och fortsätter:
– Det viktigaste är gedigen hästkunskap, att personen är positiv, har hög arbetsmoral och är en team-player som vill göra det så bra som möjligt för hästarna.
Att ha unghästvana är ett stort plus i kanten, men inget krav.
  
Läs mer och ansök via annonsen nedan hos Hippson Market:Hippsons julkalender

Fram till den 24/12 publicerar vi ett erbjudande per dag. Observera att det kan finnas erbjudanden som enbart gäller "sin" dag.