De fem mest populära SWB-hästarna till salu

I veckans lista från Hippson Market visas de fem mest visade SWB-hästarna just nu. Där finns bland annat en rutinerad fälttävlanhäst som deltagit i OS samt en storhoppande valack med internationell erfarenhet e. Camaro M. 


1. På ohotad första plats kommer en rutinerad valack som deltagit på OS i Rio 2016 i fälttävlan tillsammans med sin ryttare Linda Algotsson. Farinet är e. Feliciano och besitter en fantastiskt inställning till arbete. En perfekt junior/young rider häst för dig som satsar eller för ryttaren som har siktet inställt mot OS 2020.   
Till annonsen

2. På andra plats kommer en välhoppande valack som tävlat upp till internationellt 1.45-hoppning. Han ger sin ryttare starkt självförtroende och är väldigt positiv till arbete. En häst i sin absoluta toppform!
Till annonsen

3. Fin läromästare som tidigare tävlat upp till 1.40-hoppning. Hon är pigg, besitter mycket power och har tävlat internationellt 1.20-hoppning nu i början av året. En sund häst för dig som vill ha roligt på tävlingsbanan. 
Till annonsen

4. Lucille är ett sto e. Casa Grande - Quite Easy med hjärtat på rätta stället. Hon är känslig, rör sig trevligt och välutbildad samt har tävlat upp till 1.20-hoppning. Kräver rutinerad ryttare. 
Till annonsen

5. På femte plats kommer en åttaårig valack e. Cohiba - Wolkenstein som tävlat upp till 1.20-hoppning som femåring. Sedan dess har han inte tävlat kontinuerligt och han kräver en rutinerad ryttare.  
Till annonsen