Välutbildade hopp- och dressyrhästar på veckans Market-lista

Veckans lista med de mest visade annonserna på Hippson Market toppas av fem storhästar. Både ston och valacker inom såväl hoppning som dressyr finns med på listan.

1. På första plats hittar vi Kilkandra Olympic Lux, "Blondie", som är en vacker och trevlig hopphäst. Hon är född 2010, och är snäll både vid ridning och hantering. Hoppar med bra teknik och trevlig inställning, och har tävlat upp till och med 1,20-hoppning.
Till annonsen

2. På plats nummer två finns den genomsnälla valacken Prince, född 2008. Han älskar att hoppa, är lugn och lagom framåt i dressyr och vid uteritt. Snäll vid all hantering och skulle vara passande för en junior.
Till annonsen

3. På tredje plats hittar vi dressyrstoet Cafe Grande, född 2008 e. Carland ue. Cortez, cirka 173 centimeter i mankhöjd. Hon är välriden och fin på marken, och är utbildad i medelsvår dressyr.
Till annonsen

4. På fjärde plats hittar vi det vackra SWB-stoet Coralle, född 2010 e. Fighting Alpha ue. Favoritas xx. Hon är utbildad upp till Lätt A-dressyr och 1,10-hoppning, tävlad upp till Lätt B:3 med placering. Lätt i hantering samt snäll att rida ut på.
Till annonsen

5. På plats nummer fem finns en tioårig SWB-valack e. Cortus ue. Nostradamus. Social och trevlig häst med mycket potential. Hoppar banor på 1,20 med kapacitet för mer. Han har stora fina gångarter och passar även bra i dressyren. 
Till annonsen