Dressyrhästarna dominerar veckans lista

I veckans lista över de mest visade annonserna på Hippson Market är det dressyrhästarna som dominerar. Med på listan finns även en hopphäst samt en jobbannons som hästskötare hos familjen Tovek. 

1. På listans första plats kommer Zahara. Hon är en maffig hopphäst e. Hamilton – Stanford som tävlat hoppning upp till 1,30. Hon är lugn och cool på nya platser, väldigt positiv och framåt samt kvick i benen. 
Till annonsen

2. På andra plats kommer ett svart sto e. Zuidenwind – Bocelli som syns i mängden. Hon har tre jämna gångarter och fick på sin fölvisning fina lovord från domarna samt pris för bästa föl med 82,7 procent. En trygg unghäst med god ridbarhet. 
Till annonsen

3. På tredje plats kommer ett jobb som hästskötare hos Stall Tovek i Falkenberg. I arbetsuppgifterna ingår sedvanligt stallarbete, lättare motionsridning samt att åka med på tävlingar. 
Till annonsen

4. Don Marcello är en snygg dressyrvalack e. Marwin som är utbildad upp till Msv C-nivå. Han har tävlat LA:3, har trevliga gångarter och mycket energi. En snäll häst som vill ha en rutinerad ryttare.
Till annonsen

5. På femte plats kommer en positiv valack e. Ampere – Donnerhall vars syskon tävlat upp till St George-dressyr och 1,60-hoppning. Han har mycket energi och med rätt matchning har han alla förutsättningar att gå långt. Sparsamt tränad då han behövt tid för att växa men har väldigt lätt för sig. 
Till annonsen