En av mirakel-tvillingarna är till salu

År 2017 födde Linnea Elmérs sto oväntat tvillingar – som mirakulöst nog överlevde. Nu är en av fyrbeningarna till salu.

Stoet Femman överraskade Linnea och hennes mamma Ann-Sofie Sundström när tvillingfölen "Allan", AL's Against all odds, och Wilda, AL's Survivor, kom till världen. Trots noggranna undersökningar hade man inte sett att det fanns två små föl i stoets mage.
Hippson har tidigare skrivit om solskenshistorien och hur tvillingarna har vuxit upp tillsammans. Nu har de hunnit bli tre år.
– De bara växer och växer. I somras på betet var de störst av alla tvååringar och jämnstora med treåringarna. Det hade vi aldrig trott, sa Linnea till Hippson förra året.
  
Kan inte ha kvar båda
Nu är lilla "Allan" till salu. Under hösten är han inriden och har blivit löshoppad.
Linnea vill gärna sälja honom till någon som vill visa honom som treåring och sedan satsa vidare mot championaten.
– Wilda får stanna kvar ett tag, så får vi se vart det leder med henne. Jag har tyvärr inte råd eller tid att ha kvar båda, så det är ett väldigt jobbigt beslut men sånt är livet. Jag hade ju inte direkt planerat att få två föl, konstaterar hon.

Läs mer i annonsen nedan hos Hippson Market:


Tidigare på Hippson.se: 
Mirakel-tvillingarna har vuxit upp


SADELVECKA PÅ HIPPSON!
Hitta din nästa sadel på Hippson Market

Ovan visas de tio senaste annonserna inom kategorin:
"Sadlar".
Samtliga sadlar hittar du HÄR

Har du en egen sadel att sälja?
Det jätteenkelt att lägga upp annonser på Hippson Market, oavsett om du använder en mobil eller dator. Som säljare bestämmer du själv när du vill lämna ut dina kontaktuppgifter och många av användarna är verifierade med BankID, vilket ger en extra trygghet.
Publicerar du en annons under kategorin "Sadlar" visas den just nu även på Hippson.se. Vill du ha hjälp med att komma med kan du kontakta: info@hippsonmarket.se