En speedhäst och dressyrkurs drar mest klick

I veckans lista från Hippson Market är det en rolig speedhäst för hoppning, en perfekt allroundhäst samt en dressyrkurs som toppar. Med på listan finns också ett lovande hingstföl samt en ponny i storhästformat. 

1. På första plats kommer ett charmigt fuxsto som tävlat upp till 1,30-hoppning. Hon är en perfekt speedhäst i 1,20-klasser, där hon plockat många vinster och placeringar. Trafiksäker och enkel i all hantering. 
Till annonsen

2. Manboy är en nioårig valack e. Marwin - Guiness som tävlat upp till 1,10-hoppning och Lätt B-dressyr. Han hoppar med mycket mod och kan alla rörelser upp till Medelsvår C-dressyr. Skulle passa perfekt för fälttävlan. 
Till annonsen

3. Det verkar vara många läsare som är intresserade av vårträning hos Sanna Nilsson Dressyrcenter. I kursen, som sträcker sig fredag till lördag, ingår ett träningspass per dag, gemensamma måltider samt en massage av utbildad terapeut.
Till annonsen

4. Energy är en D-ponny i storhästformat. Han har en vägvinnande galopp, mycket energi och vänder på en femöring. Tävlad upp till Lätt A-hoppning med många vinster och placeringar. Älskar att komma ut i skogen och snäll i all hantering. 
Till annonsen

5. På femte plats kommer ett lovande hingstföl e. Casanova Hästak med både Diamant de Semilly och Corrado i stammen. Han är en korrekt kille med fina gångarter och bra temperament. Säljes till satsande ryttare. 
Till annonsen