Fem anledningar till att prenumerera på hästmagasinet Hippson

Hippson.se startade redan 2005 och 2008 kom första numret av vårt kunskapsmagasin i pappersform. Sedan dess har vi trimmat på innehållet i tidningen och vi är i dag väldigt stolta över vår produkt. Ibland får vi dock frågan varför vi tycker att man ska prenumerera på tidningen, räcker det inte att läsa på nätet? Här kommer ett försök att lista de fem viktigaste skälen – som vi ser det.

1. Du blir en bättre ryttare
Det kanske låter lite förmätet, men vi är faktiskt övertygade om att innehållet i tidningen gör dig till en bättre ryttare. Varje nummer är fyllt av övningar och tips från några av de mest välrenommerade ryttarna och tränarna – alla våra läsarundersökningar visar att innehållet i avdelningen "Guiden" är det allra mest uppskattade i tidningen.
Börja utveckla din ridning redan i dag

2. Unikt innehåll
Det som publiceras i kunskapsmagasinet Hippson hittar du inte någon annanstans. Innehållet i papperstidningen publiceras inte på Hippson.se (eller vice versa för den delen). Tyvärr hör vi ibland "Det räcker med sajten" som anledning till att inte läsa tidningen, men det stämmer helt enkelt inte. Prenumererar man inte så missar man varje år mer än 600 sidor fulla med genomarbetat material och vackra bilder.
Upptäck nytt innehåll du också

3. Din häst kommer att tacka dig
En stor del av tidningen består av aktuella råd och forskningsrön om hästhållning, sjukdomar, foder etcetera. Det gör att du kan ta bättre beslut kring din hästhållning, exempelvis för att aktivt förebygga ohälsa. Din häst kommer helt enkelt att må bättre av att du läser kunskapsmagasinet Hippson!
Ta bättre beslut om din häst

4. Du får besöka kända ryttare och vackra stall
I varje nummer besöker vi en känd ridsportprofil och kikar in bakom kulisserna. Det är ofta väldigt inspirerande läsning som inte bara gör att du lär känna personen bättre, det kanske även ger din egen ridning en "inspirationsboost"?
Dröm dig bort med oss

5. Hippson livar upp din vardag
En av de största fördelarna med en papperstidning är att den har möjlighet att överraska. Eftersom det faktiskt är vår kunskapstörstande och "nördiga" redaktion som har valt det som står i tidningen finns det stor chans att du får lära dig saker du kanske inte annars hade "sökt upp". Sådant som förhoppningvis ger dig aha-upplevelser och nya insikter. Samtidigt som det faktiskt erbjuder dig lite avkoppling och välbehövlig "egentid".
Få en stund för dig själv

Hippsons manifest
Som du kanske förstår vid det här laget brinner vi verkligen för att sprida kunskap och inspiration till bättre ridning och hästhållning. Att ge tillbaka till ridsporten, genom insikter som leder till resultat i kombination med välfärd för såväl ryttare som häst, är grunden i det vi gör. Sedan många år tillbaka har vi formulerat detta i något vi kallar för vårt manifest. Det är en programförklaring som allt vi gör ska kunna passera igenom. Så här lyder manifestet:

Hippson – för att det berikar mitt hästliv!
Hippson levererar nyheter, kunskap, inspiration och tjänster till ryttare och hästägare. Hippsons produkter genomsyras av hög kvalitet och av respekt för hästen – samt av synen på våra läsare som kompetenta människor med självdistans och humor.

Innehållet har hög trovärdighet och baseras på vetenskap och beprövad erfarenhet. Det får gärna väcka debatt, mana till eftertanke och ge aha-upplevelser.

Hippsons produkter får gärna vara personliga, kaxiga och lekfulla – och ska alltid vara snyggt och proffsigt paketerade.


Prenumerera du också
Vi bjuder på första numret. Du har det i brevlådan om bara några dagar.