Fem avelshingstar för framgångsrik dressyravel

På Hippson Market finns det ett stort urval av godkända hingstar. I veckans lista ger vi fem förslag på tjusiga dressyrhingstar. 

1. Clever Hill Q (e. Upphill – Havidoff) vann Bruksprovet 2011, har nu vinster och placeringar upp till Medelsvår B och matchas vidare uppåt i klasserna. Hans avkommor har gjort väldigt bra ifrån sig på unghästtest och cirka 80 procent har fått diplom. 
Till annonsen

2. Kane (e. Dream Boy – Krack C) är en modern hingst som vann årets bruksprov i dressyr. Han har en taktmässig, aktiv och framåtgripande skritt samt en schvungfull, bärig och elastisk trav i uppförsbacke. Galoppen är bärig och luftig med bra register. 
Till annonsen 

3.  Painted Black (e. Gribaldi - Ferro) har haft en mycket framgångsrik tävlingskarriär med världskända holländska ryttaren Anky van Grunsven och var en period högst rankade KWPN dressyrhäst på världsrankingen över bästa avelshingstar inom dressyr.
Till annonsen

4. Friendship är en av få godkända Florestan l-söner i Sverige. Han har ett fantastiskt temperament och ridbarhet som han nedärver till sina avkommor. Som fyraåring gjorde han åtta starter i dressyr och vann sju av dem. Under 2004 vann han Medelsvår B-kür i Herning och efter det tävlade han upp till St Georg. 
Till annonsen

5. Ampère (e. Rousseau – Flemmingh) är en ädel, elegant hingst med vackert, uttrycksfullt huvud. Välproportionerlig, maskulin med naturlig resning, lång välformad hals och markerad manke. Han har exceptionella gångarter som han också visats nedärva till sina avkommor.
Till annonsen

AVELSVECKOR PÅ HIPPSON!
Hitta ditt stos drömmatch på Hippson Market

Ovan visas de tio senaste annonserna inom kategorin "Avelshingstar".
Samtliga hingstar hittar du HÄR

Har du egna avelshingstar?
Det jätteenkelt att lägga upp sina hingstar på Hippson Market. Du behöver bara registrera ett företagskonto och skapa annonser för dina hingstar.  
OBS! För att dina hingstar ska visas i Hippsons övriga kanaler måste du ha ett premiumkonto. Vill du ha hjälp med att komma med kan du kontakta: info@hippsonmarket.se