Fem drömmiga dressyrhästar

I veckans lista från Hippson Market tipsar vi om fem riktigt fina dressyrhästar. Där finns bland annat en perfekt juniorhäst, ett femårigt sto e. Zuidenwind samt ett snyggt sto med mycket utstrålning. 


1. "Cosmos" är en valack e. Black Coffee – Chirac med tre härliga gångarter. Han har aktiva bakben, hög arbetsmoral och har enkelt för samling. Startad Medelsvår A och besitter mer kapacitet. Tävlat sparsamt på grund av tidsbrist. 
Till annonsen

2. Femårigt sto e. Zuidenwind – Montesquieu som är mycket arbetsvilligt och okomplicerat. Hon har ett riktigt trevligt temperament, är ansluten till Breeders och säljs av uppfödaren. 
Till annonsen

3. Stabil läromästare som har tävlat upp till Intermediaire I. Han kvalade till SM 2018, har enkelt för galoppombyten och har börjat leka med passage. En rolig häst att ha med sig till nya platser och en perfekt juniorhäst. 
Till annonsen

4. "Fia" är ett sto e. Santana – Chirac som har vinster och placeringar upp till Medelsvår B:5. Hon är mjuk att rida, lydig, byter enkelt och uppför sig alltid exemplariskt på tävling. Rids ut kontinuerligt och trivs bäst med varierat arbete. 
Till annonsen

5. Donna Salsa är ett snyggt sto med mycket utstrålning. Hon har tre bra gångarter, är utbildad Medelsvår C och väldigt lättriden trots sin storlek. Ger en härlig ridkänsla.
Till annonsen