Fem fina alloundhästar i topp på lista

I veckans lista från Hippson Market är det fem allroundhästar som får lite extra uppmärksamhet. Där finns bland annat en välstammad valack e. Tornesch, ett positivt sto som ställer upp på det mesta samt en vändbar hoppkanon. 

1. "Perra" är en välstammad valack e. Tornesch – Vivaldi som tävlat upp till 1,10-klasser. Han är otroligt positiv och har en härlig personlighet. Välutbildad i dressyren och vill ha ett hem där han får mycket uppmärksamhet. 
Till annonsen

2. Harrysson är en härlig allroundhäst som den senaste tiden tränats mest i dressyr. Han hoppar gärna, rids ut med sällskap och är enkel att lasta. En positiv och rolig häst!
Till annonsen

3. Martinez är en snäll valack med tre bra gångarter. Han tycker om att hoppa och är enkel i all hantering. Passar den lite mer rutinerade ryttaren då han kan bli något pigg i galoppen. 
Till annonsen  

4. Ett härligt sto som hänger med på det mesta. Hon är trygg och har lagom framåtbjudning. Fullt trafiksäker och rids ut både ensam och i grupp.  
Till annonsen


5. Ett fint sto som tävlat Lätt C-dressyr och 1,00-hoppning. Van att åka transport, rör sig bra och är väldigt vändbar inne på banan. Rids ut ensam och i grupp samt är trafiksäker. 
Till annonsen