Fem fina tävlingshästar

Inspirerad av alla fina tävlingshästar som visar upp sig under Göteborg Horse Show? I veckans lista från Hippson Market finns fem förslag på fina tävlingshästar för ryttaren med tävlingsambitioner. 


1. Armani är en perfekt tävlingskompis med resultat upp till 1.35 hoppning. Han har väldigt hög ridbarhet och enkel i all hantering. 
Till annonsen


2. Sexårigt sto med mycket driv och häftiga gångarter. Hon är utbildad MsvC-dressyr och har potential för de högsta klasserna. Passar en målinriktad och rutinerad ryttare som är på jakt efter en rolig tävlingskompis. 
Till annonsen

3. Nioårig holsteinervalack som i dagsläget tävlar hoppning på 1.35 nivå. besitter högre kapacitet och har ett hjärta av guld. Alltid positiv att rida och skulle passa perfekt för lovande junior.
Till annonsen


4. Pigg och framåt valack e. Camaro M som älskar uppmärksamhet. Han är enkel att ha med på nya platser, sent tagen och därför något efter i utbildningen. tävlat upp till 1.10-hoppning men besitter högre kapacitet. Säljes till ryttare som vill utveckla honom vidare upp i klasserna. 
Till annonsen

5. Kaszmir är en åttaårig valack som utbildats av en svensk OS-ryttare i fälttävlan. Han har i sina totalt sex starter varit felfri och placerad i fem av dessa. En smidig häst och välutbildad häst som alltid vill göra rätt.  
Till annonsen