Hippson Market: Fem lovande dressyrföl

Om ni är på jakt efter ett lovande dressyrföl bör ni spana in veckans lista från Hippson Market. Där bjuds vi på fem föl efter hingstar som Dragon Welt, Demand och Total Hope.

1. Havanna NN är ett feminint föl e. Highcruiser – Depardieu, med gott självförtroende och mycket potential. Hennes mamma har, innan en skada satte stopp för tävlingskarriären, tävlat upp till medelsvår nivå. 
Till annonsen

2. Ett mörkbrunt stoföl e. Demand – Don Primero som fick 84 procent på fölvisningen. Därmed blev hon en av vinnarna av Lövsta Star, samt kvalade in till Fölchampionatet på Strömsholm. Det är en trevlig individ med mycket eget driv och tryck. 
Till annonsen

3. Fox Lady föddes i april och är e. Blue Hors Farell – Blue Hors Don Romantic. Hon rör sig med tre mjuka gångarter, har ett fantastiskt temperament och är mycket social. Van att åka lastbil och att ledas i grimma. 
Till annonsen

4. Total Hype är en energisk och korrekt hingst e. Total Hope – Heslegård's Rubin, som säljs till en satsande ryttare med tävlingsambitioner. Han är nyfiken, modig och redo att flytta hemifrån i början av 2019. 
Till annonsen

5. Källhults Monocero är ett socialt stoföl e. Dragon Welt – Skovens Rafael som kommer ur en väldigt prestationssäker dressyrstam. Hon har korrekt exteriör, rör sig lätt och säljs till en satsande ryttare. 
Till annonsen