Veckans lista: Fem lovande hopphästar

I veckans lista från Hippson Market ges förslag på fem riktigt lovande hopphästar. Vad sägs om ett fint stoföl e. Nintender, en storhoppande valack e. Cardento – Irco Mena eller en framtida tävlingshäst e. Boss VDL?

1. Ett femårigt sto e. Harley VDL – Cayado, som är väl framme för sin ålder. Hon har startat 1,10-hoppning med bra rundor och besitter en riktigt fin galopp.
Till annonsen

2. Carolus är en valack e. Cardento – Irco Mena som nyligen tävlingsdebuterade felfritt. Han har en stor och vägvinnande galopp, samt hoppar med mycket tryck.
Till annonsen

3. Glad och positiv valack e. Bravour som har tävlat upp till 1,20-hoppning. Han är positiv till arbete och vill alltid göra rätt. Otittig på hinder och anpassar sig efter ryttarens ridning.
Till annonsen 

4. Feminint och sportigt stoföl e. Nintender som har tre fina gångarter. Hon hanteras dagligen och går snällt med grimma och grimskaft.
Till annonsen

5. Fyraårigt sto e. Boss VDL – Carson Ask, som hoppar enklare banor utan problem. Enligt annonsen har hon väldigt bra inställning till hinder, är välbalanserad och rids med lätta hjälper. Passar en unghästvan ryttare som vill ha en trevlig tävlingshäst att utveckla vidare. 
Till annonsen