Veckans lista: Fem lovande unghästar

I veckans lista från Hippson Market ges fem tips till dig som letar efter en riktigt lovande unghäst. Kanske är du en ryttare som vill forma och utbilda din blivande stjärna själv?

1. Treårig valack e. Diatendro – Corlensky G, som enligt säljaren visar stor potential inom både hoppning och dressyr. Han har tre fina gångarter och inridningen är påbörjad. 
Till annonsen  

2. Elliot är en uttrycksfull, treårig hingst e. Skovens Rafael – som visades på rådgivande hingstbedömning 2017 med fina vitsord, samt rekommendationer om att visas igen till hösten. Han har en taktmässig och luftig trav, vägvinnande galopp och bra skritt. En häst som älskar att visa upp sig!
Till annonsen  


3. Luxetto är en ettårig hingst e. Diero Lux N – Hamlet som visades som föl med 78,3 procent och fick åtta på både exteriör, galopp och allmänt intryck. Han är regelbundet verkad, vaccinerad, avmaskad samt har pass och är ansluten till Breeders Trophy.
Till annonsen


4. Bright Light är en ettårig hingst e. Light On – Nobel som spås en lovande framtid inom både hoppning och dressyr. Hans far har många internationella placeringar i hoppning och var reserv till OS 2012.
Till annonsen 

5. Ett tvåårigt sto e. Mr Carrera xx – Goldgraf som är uppvuxet på stora marker i flock. Hon är en pigg och glad häst som enligt säljaren skulle passa för fälttävlan. Stoet är longerat och löshoppat, hoppar gör hon med fin teknik och med mod. 
Till annonsen