Hippson Market: Fem lovande ungponnyer

I veckans lista från Hippson Market ges förslag på fem unga ponnyer, för ryttaren som själv vill forma sin framtida tävlingskamrat. Där finns bland annat en lättlärd New Forest, en femårig connemara samt ett lovande treårigt sto. 

1. Rans Flora är en lättlärd och snäll New Forest-ponny (kategori C), som blir vad man gör henne till. Hon är tömkörd, lätt att lasta och snäll att ha med på nya platser. En positiv tjej som passar inom alla discipliner. 
Till annonsen

2. Pim är en glad och positiv ponny (kategori C), som ligger helt i fas för sin ålder. Hon har startat LB i både hoppning och dressyr och hoppar allt man styr på. Har tre bra gångarter och är trygg i skogen. 
Till annonsen

3. Ett treårigt ridponnysto (kategoro D) som är en otroligt trevlig och okomplicerad individ. Hon löshoppar med bra teknik och vilja, är tömkörd samt riden på bana och i skogen. Enkel i all hantering och lätt att lasta. 
Till annonsen

4. Fred är en femårig connemara (kategori D) som älskar att hoppa. Han är en cool kille som rör sig trevligt, även om hoppningen är hans starka sida. 
Till annonsen

5. Buzzy Star är en femårig svensk ridponny (kategori C), som är inriden och utbildad av en vuxen ryttare. Hon är trafiksäker, enkel att hantera, otittig i nya miljöer och regelbundet tränad i både hoppning och dressyr.
Till annonsen