Fem exklusiva drömhästar till salu

På Hippson Market säljs det hästar i alla prisklasser, i veckans lista tipsar vi om fem annonser med riktigt lyxiga pållar. Vi har bland annat hittat en dressyrponny som har startat EM, en elitponny inom hoppning, ett åttaårigt sto som matchas mot stora klasser, samt en dressyrvalack som är startklar i Intermediaire I.

1. Dyrast just nu är en riktigt fin dressyrponny med gedigen meritlista. Money Boy har bland annat deltagit i Europamästerskapen 2017, Nordiska mästerskapen 2016 (där han tog silver), två lag-SM samt tre individuella SM. Det är en ambitiös och välriden ponny som älskar att tävla.
Till annonsen 

2. På andra plats hittar vi ytterligare en elitponny, men som har sina framgångar inom hoppningen. Han har internationella placeringar, två SM-brons samt flertalet vinster och placeringar upp till Msv A. Ponnyn är importerad från Irland och har en fantastisk inställning till allt. 
Till annonsen 

3. Den första storhästen hittar vi på tredje plats. Det är ett svenskfött sto e. Calido I som är matchat långsiktigt mot de största klasserna. Hon har tävlat sparsamt upp till 1,40-hoppning och besitter hög ridbarhet. 
Till annonsen

4. Denna pampiga valack har tävlat upp till Prix S:t Georges och är startklar i Intermediaire I. Han har lätt för samling, är väldigt "förlåtande" och enkel i all hantering. Hästen har haft samma ägare sedan han var tre år gammal. 
Till annonsen 

5. På femte plats landar ett hoppsto med rutin upp till 1,40-klasser – men som har kapacitet för mer än så. Hon blir aldrig tittig på hinder, hoppar öppet vatten och är okomplicerad i all hantering. 
Till annonsen