Fem lyxiga hopphästar

I veckans lista från Hippson Market ges förslag på fem riktigt lyxiga hopphästar. Där finns bland annat en maxad D-ponny med tre SM i bagaget, en valack med internationell rutin samt en lovande åttaårig valack. 

1. "Zigge" är en rutinerad och välriden valack e. Nonstop. Han är pigg och framåt i hoppningen, van att åka lastbil och enkel i all hantering. 
Till annonsen

2. Harry är en holsteinervalack e. Contender - Calato som tävlat upp till 1.45-hoppning internationellt. Han är enkel att rida och snäll i all hantering. 
Till annonsen

3. "Nettan" är en maxad d-ponny som har deltagit i tre SM, kvalade till Prins Carl Philips pris 2017 samt har vinster upp till MsvB-hoppning. Hon har en kapacitet utöver det vanliga och är en ponny att satsa på inför kommande mästerskap. 
Till annonsen

4. Flipper är en åttaårig valack e. Cantos - Aletto som tävlat upp till 1.30 nivå med flera felfria rundor. Han är enkel att rida, hoppar med bra teknik och är mycket rädd om sig.
Till annonsen

5. Irländsk sportponny (kat D) som har flertalet vinster och placeringar upp till MsvB. Han har startat MsvA och hoppar med lätthet. Enkel att hantera, lugn på tävlingsplatser och åker bra i transport. 
Till annonsen