Fem populära och godkända hopphingstar

Går du i avelstankar? På Hippson Market finns det ett stort urval av godkända hingstar redo att bli pappor till 2020-års föl. Här ger vi fem förslag på hopphingstar som kanske kan passa. 

Text: Cajsa Ekström Arman

1. Coupe De Coeur behöver troligtvis ingen närmare presentation då han är en av de mest framgångsrika hopphingstarna i världen. Många av hans äldsta avkommor tävlar i svår klass och han själv har 125 placeringar i världscupen och Grand Prix-hoppningar. Han har en stor, vägvinnande galopp, säker taxering och balans. Vilket han i hög grad nedärver till sina avkommor. 
Till annonsen

2. Bravour 1197 är en välhoppande hingst e. Cornet Obolensky och hans första avkommor har visat ett bländade resultat på tävlingsbanorna. Både år 2017 och 2018 var hans avkommor representerade på unghäst-VM och han själv har placeringar upp till 1,45-hoppning med Arnold Assarsson. 
Till annonsen


3. Farinjo des MEC har en guldkantad härstamning med stor andel svårklasshästar och mästerskapshästar i härstamningen. Han är en elegant hingst av god sporthästtyp. Han hoppar med mycket spänst, god teknik och har en kraftfull galopp.
Till annonsen

4. Romanov II är en legendarisk hingst som tillsammans med ryttaren Bertram Allen vunnit flera prestigefyllda tävlingar. Han är en superatlet med en teknik och hoppförmåga utan dess like kombinerat med ett underbart temperament och en fantastisk ridbarhet.
Till annonsen  

5. Comme il Faut har en otrolig härstamning som kombinerar några av de bästa hoppbloden i världen med både mor och far som tävlat OS. Han tävlade själv redan som unghäst framgångsrik internationellt och kom bland annat på en andra plats vid unghäst-VM för femåringar. 
Till annonsen

AVELSVECKOR PÅ HIPPSON!
Hitta ditt stos drömmatch på Hippson Market

Ovan visas de tio senaste annonserna inom kategorin "Avelshingstar".
Samtliga hingstar hittar du HÄR

Har du egna avelshingstar?
Det jätteenkelt att lägga upp sina hingstar på Hippson Market. Du behöver bara registrera ett företagskonto och skapa annonser för dina hingstar.  
OBS! För att dina hingstar ska visas i Hippsons övriga kanaler måste du ha ett premiumkonto. Vill du ha hjälp med att komma med kan du kontakta: info@hippsonmarket.se