Fem snälla allroundhästar

I veckans lista från Hippson Market ges förslag på fem snälla och trygga allroundhästar i olika storlekar. Där finns bland annat en positiv shetlandsponny, glad valack och trevlig familjeponny. 

1. Heaven är en glad och erfaren valack som söker ett aktivt hem. Han är en trygg häst för härliga galopper i skogen, ett dressyrpass på ridbanan eller för att hoppa lite hinder. Snäll med nybörjare och barn. 
Till annonsen

2. Snygg och personlig ponny (kat D) som är enkel att ha med sig på nya platser. Han passar alla typer av ryttare då han är väldigt snäll med orutinerade ryttare men ändå utvecklingsbar för den mer erfarna ryttaren. Inkörd och älskar att gå framför vagn. 
Till annonsen

3. Tolvårig valack som är snäll att hantera och rida ut. Han har startat LC-dressyr och 1.10-hoppning och vill gärna komma till en ryttare där han får fortsätta tävla lite. 
Till annonsen

4. Agadir är en shetlandsponny med hjärtat på rätta stället. Han är enkel i all hantering, utbildad LC/LB och alltid positiv. Älskar att bli ompysslad och kan stå på gången i timmar utan protest. 
Till annonsen

5. "Franz" är en vänlig valack med egen motor som är trevlig att rida både på banan och i skogen. Han är trafiksäker, van vid lastbilar och tränad kontinuerligt i både hoppning och dressyr. 
Till annonsen