Veckans lista: Fem bussiga barnponnyer

Att hitta den perfekta förstaponnyn till sitt barn är inte alltid helt enkelt, det är många kriterier som ska uppfyllas. I veckans lista tipsar Hippson Market om fem annonser med snälla och trygga ponnyer, som kan passa den lilla ryttaren med det stora hästintresset.

1. Den första ponnyn vi vill visa är Dino Bambino. Han är en korsningsponny (kategori C), som enligt annonsen är väldigt lätthanterad och som tränas regelbundet i både hoppning och dressyr. Dino är enkel att klippa och sko, samt rids ut i skogen både med och utan sällskap.
Till annonsen

2. Spyder är en maxad B-ponny som "alla" kan rida. Enligt säljaren anpassar han sig väl efter sin ryttare, och trivs bäst med att ridas ut i skogen eller med att gå ett dressyrpass på banan.
Till annonsen

3. Honey Bee är en vänlig och snäll ponny (kategori C), som inte stressar upp sig i onödan. Hon har enligt annonsen tydlig gas och broms och rids av mindre barn utan problem. 
Till annonsen

4. Izabella är en pålitlig B-ponny, som passar både nybörjare och mer vana ryttare. Hon är även inkörd och tycker att körning är väldigt roligt! Stoet går bra ihop med andra hästar och kan bo antingen i box eller på lösdrift. 
Till annonsen

5. Här är en pigg och alert ponny, kategori C, som ska passa perfekt för den ryttare som vill börja lära sig att tävla. Hon är stabil och lättriden, och passar enligt säljaren både den erfarna och den mindre vana ryttaren. Ponnyn är snäll i all hantering och har inga olater.  
Till annonsen