Hippson Market: Fem trevliga allroundhästar

I veckans lista från Hippson Market ges förslag på fem trevliga allroundhästar, för dig som antingen söker en träningskompis eller en familjehäst.

1. Trevligt sto som kan hanteras av alla. I ridningen är hon pigg och framåt, men inte het. Går i form i alla gångarter och hoppar gärna. En orädd häst som går fram överallt. 
Till annonsen

2. Denny är en charmig valack som tävlar 1,10-hoppning och besitter mer kapacitet än så. Han har även tävlat upp till LB:3 dressyr med godkända resultat. En trevlig och välriden häst med mycket personlighet.
Till annonsen

3. Van Gills är en social, trevlig och välutbildad valack. Han är enkel i all hantering och snäll att rida ut i skogen ensam på. Skulle enligt säljaren passa perfekt som mor/dotter-häst, eller till en ryttare som vill träna och tävla. 
Till annonsen

4. Domino Pop är en svenskfödd valack med tre fina gångarter. Han är enkel att hantera, rids ut utan problem, hoppar gärna och är välutbildad. En perfekt mor/dotter-häst!
Till annonsen

5. Cheyenne är en trevlig liten häst som i dag är utlånad till en ridskola. Hon rör sig fint och hoppar bra. Passar den mindre ryttaren som vill ha en rolig häst att göra det mesta med. 
Till annonsen