Fem trevliga allroundhästar till salu – för under 50 000 kronor

I veckans lista från Hippson Market ges förslag på fem trevliga allroundhästar, både för den lilla och den stora ryttaren. Alla ligger i en prisklass mellan 30 000 och 50 000 kronor. 

1. Lady är en fullstammad connemara som ger sin ryttare gott självförtroende. Hon är väldigt trygg och okomplicerad, fixar avstånd till hinder själv och är snäll att rida ut. Skulle enligt säljaren passa bra som verksamhetsponny. 
Till annonsen

2. Supersnäll valack som är en klippa i skogen och som hoppar allt. Han är enligt annonsen enkel i all hantering, har hoppat terränghinder och trivs på tävlingsbanan. 
Till annonsen

3. Trevlig valack som älskar att hoppa, men som formas mycket av sin ryttare. Han ställer alltid upp och är okomplicerad i all typ av hantering. 
Till annonsen

4. Elvaårigt sto som trots sin mankhöjd är väldigt känslig för hjälperna och lättriden. Har gått som skolhäst i Lettland, är välutbildad och hoppar med fin teknik. 
Till annonsen

5. Trygg och säker C-ponny som alltid ställer upp för sin ryttare. Han är viktbärande, trafiksäker och regelbundet tränad för tränare. Skulle passa perfekt som mor/dotter-ponny. 
Till annonsen