Veckans lista: Fem trevliga dressyrhästar

I veckans lista från Hippson Market ges fem förslag på välutbildade eller lovande dressyrhästar. Vad sägs till exempel om ett känsligt sto som har tävlat Medelsvår B eller en charmig, treårig valack för framtiden?

1. Snygg sporthäst som har tävlat dressyr upp till Medelsvår C med bra resultat. Han rör sig trevligt, med extra plus för galoppen. 
Till annonsen

2. Lady Loop är en pigg och känslig häst som är utbildad och har tävlat upp till MsvB-nivå. Hon är enkel i all hantering och bär upp långa ryttare bra. 
Till annonsen

3. "Gurra" är en lovande dressyrvalack som kommer ur ett väldigt starkt prestationsmöderne. Han har mycket resning, stor utstrålning och charmar alla han möter. Snäll att rida och litar på sin ryttare. 
Till annonsen

4. Kopparkulla Navarro är en charmig valack e. Sir Oldenburg – Florencio som har tävlat upp till Medelsvår B med goda resultat. Han har lätt för byten och piruettearbetet är påbörjat. 
Till annonsen 

5. Alice är ett svenskfött sto som är grundriden i dressyr. Hon är känslig och besitter mycket energi i ridningen. Vill komma till en ambitiös tävlingsryttare.
Till annonsen