Hippson listar: Fem tuffa hopponnyer

Veckans lista från Hippson Market riktar sig till mindre hoppryttare som vill ut på tävlingsbanan. Här nedan ges förslag på fem pigga och "otittiga" ponnyer med varierande rutin.

1. Maxad B-ponny som har tävlat upp till Msv B-hoppning (där han vann sin debut), samt fälttävlan. Han rids ut själv och är enkel i all hantering. Otittig på hinder och enkel att ha med sig på nya platser. 
Till annonsen

2. Holländsk C-ponny som har startat några mindre tävlingar. Hon är positiv till arbete, har ett fint språng och älskar att hoppa. Utbildas av vuxen, men rids även av barn. En ponny för framtiden! 
Till annonsen

3. Begåvad C-ponny med stor kapacitet. Hon har tävlat hoppning upp till Msv B, samt är startklar för Msv A. Det är en pigg och ambitiös dam som hoppar alla typer av hinder. 
Till annonsen

4. "Kompis" är en maxad D-ponny som har tävlat hoppning upp till Msv B-nivå med föregående ryttare. Den senaste tiden har han gått som läromästare och har tävlat upp till LA-hoppning. Han är enligt annonsen en ponny som är rolig att arbeta med varje dag. Vill komma till ett hem där han får en ny liten ryttare att lära allt han kan. 
Till annonsen

5. "Babs" är en pigg ponny med eget driv, som hoppar alla typer av hinder. Hon har placeringar upp till nationell Msv B och kvalade till SM 2017. 
Till annonsen