Hippson Market: Fina hästar och lyxig lastbil

Det är en härlig blandning av annonser i veckans favoritlista från Hippson Market. Där finns bland annat ett välridet sto, en "oslipad diamant" och en lyxig hästlastbil.

1. På första plats kommer ett sjuårigt sto e. Canto – Alcatraz som har tävlat upp till 1,20-hoppning. Hon är välutbildad, snäll i all hantering och rids ut utan problem. 
Till annonsen

2. Tvåa är ett trevligt och välutbildat korsningshalvblod som har tävlat upp till LA-dressyr. Hon är utbildad upp till Msv C-nivå, trafiksäker och lättriden.
Till annonsen

3. På tredje plats kommer ett piggt och vaket sto som älskar att jobba. Hon hoppar med mycket tryck, rids ut själv och är enkel att hantera på nya platser. En oslipad diamant som blir vad man gör henne till. 
Till annonsen

4. Fyra är en lyxig lastbil för sex hästar med både pop-out och pop-up. Där finns bland annat stora och fina packutrymmen, sex sovplatser, stor dubbelsäng, kök, tv och toalett med dusch. 
Till annonsen

5. På femte plats kommer Celian, en trevlig häst som är sent tagen. Han har precis debuterat på tävlingsbanan med en nollrunda i en meter-hoppning. Kräver en rutinerad ryttare som låter honom ta den tid han behöver. 
Till annonsen