Fullsatt på Patrik Kittel Dressage Tour – nästa stopp är Linköping

Tredje säsongen av Patrik Kittel Dressage Tour pågår, de gångna helgerna gästades Göteborg och Stockholm. Läktarna var fullsatta och fokus var svår dressyr, för dig som missade inspirationsboosten bjuder vi på bilder (plus att det finns en chans kvar att se turnén)!

Patrik Kittel Dressage Tour har ett stopp kvar under våren, turnén avslutas i Linköping den 2 mars. Än finns det biljetter kvar till föreställningen, se till att säkra din plats.
Köp biljetter

Foto (från Göteborgsclinicen): Magnus Åkerström


Lina Dolk följer med på Patrik Kittel Dressage Tour och håller i en av förmiddagens workshops. Lina var dessutom en av ryttarna som red för Patrik på clinicen i Stockholm.


Lina håller en miniclinic för ungdomar, med fokus på hästens välfärd.


I Göteborg deltog runt 100 ungdomar i "Unga ryttare" och workshopen kring innovation, att vara trygg i stallet och personlig utveckling.


Patrik Kittel Dressage Tour är inne på sin tredje säsong och fokuserar nu på svår dressyr. Patriks motto är att "Alla kan rida Grand Prix".


Nytt för i år är att Patrik själv sitter upp och visar.


Ett tydligt kroppsspråk är bra för att visa och förklara!


Efter varje clinic har publiken chans att träffa Patrik, ställa frågor eller ta en selfie.


Inför fullsatta läktare red Patrik på Stefan Jansson Locatelli, något som var väldigt uppskattat hos publiken.


Patrik frågar publiken vad de tar med sig hem. En stor dos inspiration, vikten av tempoväxlingar och "att våga prova" var några av svaren.

Köp biljetter till Linköping här!