Går du i avelstankar? Hitta drömhingsten till ditt sto på Hippson Market!

Lagom till att avelssäsongen drar i gång på allvar lanserar vi en helt ny kategori på Hippson Market – Avelshingstar. Där hittar du hingstar och semin från flera olika stuterier och seminstationer. Redan från start deltar Stockholm seminstation, Gocksta stuteri och Lövsta stuteri med sina hingstar.

Tanken med kategorin är att göra det lätt för dig som ska ta föl att hitta en hingst som matchar just ditt sto. Det är enkelt att "bläddra igenom" alla hingstar och spara undan favoriterna du hittar, så att du smidigt hittar dem igen. Varje annons är även kopplad till respektive företags webbplats för mer information och för att boka semin.


Filmklipp som visar hur det fungerar.

Priset som står i annonsen är det sammanlagda, inklusive moms, för språngavgift och dräktighetsavgift. I varje annons finns även priset uppdelat, men för mer information och villkor behöver du ta kontakt med annonsören eller läsa vidare på företagets hemsida.
  
Till att börja med kommer vi ha på hopp- och dressyrhingstar i kategorin, men det finns så klart plats för alla typer. I filterfunktionen kan du välja att avgränsa sökresultatet, om du till exempel bara är intresserad av SWB-hingstar i en viss storlek. Filterfunktionerna kommer att förfinas ytterligare, allt eftersom fler hingstar läggs in i kategorin.

Avelshingstar på Hippson Market:
Alla avelshingstar
Hopphingstar
Dressyrhingstar

Stuterier på Hippson Market:
Stockholm seminstation
Gocksta stuteri
Lövsta stuteri

Avelsveckor på Hippson – lägg in dina avelshingstar
Vecka 12 och 13 kommer vi att ha avelsveckor på Hippson.se. Då kommer hingstar från Hippson Market att lyftas upp stort på Hippson.se och i våra sociala medier. Ingen kommer att missa detta.
    
Har du själv ett stuteri är det jätteenkelt att komma med. Registrera bara ett konto på Hippson Market, och skapa annonser för dina hingstar. OBS! För att dina hingstar ska visas i våra övriga kanaler måste du ha ett premiumkonto, se till att välja och betala för det i samband med att du registrerar ditt konto. Har du redan ett företagskonto på Hippson Market loggar du bara in och ser till att uppgradera det till premium. Det gör du enkelt från "Mina sidor". Ett premiumkonto på Hippson Market kostar 399 kronor per månad (inkl. moms). Det är ingen bindningstid och du kan när som helst avsluta abonnemanget.
  
Vill du ha hjälp med att komma med kan du alltid kontakta oss på info@hippsonmarket.se.