Market: Godkänd hingst toppar veckans lista

När välkända Hästak publicerade en saluannons om en av sina godkända hingstar på Hippson Market, då ökade antalet besökare markant. Vem vill inte ha en välhanterad hingst med fina meriter och två godkända söner i sitt stall? Med på topplistan finns också en ledig stallplats på Arphus gård, samt ett svenskfött sto efter Cardento.

1. Som ohotad etta vad gäller den mest visade annonsen den här veckan hittar vi Hästaks godkända hingst Cuper 1068. Det är en 19-årig och ståtlig herre e. Chambertin – Landgraf I som har placeringar upp till 1,45-hoppning. Han är välhanterad och har supertrevligt temperament. 
Till annonsen

2. På andra plats kommer en annons om en ledig stallplats på vackra Arphus gård strax utanför Strängnäs. I stallhyran ingår utöver hösilage och spån även fullservice 365 dagar om året. Flera meriterade tränare kommer till gården och de inackorderade är en härlig mix av hopp- och dressyrekipage.  
Till annonsen

3. Milana T är ett svenskfött sto e. Cardento – Landwin som har tävlat upp till 1,35-hoppning. Hon har tidigare fått ett föl, hon hoppar med bra teknik och är väldigt "förlåtande". Skulle passa perfekt som läromästare eller för en children- eller juniorryttare. 
Till annonsen

4. "Clara" är en rolig och trygg allroundponny (kategori C), som kan ridas av alla. Hon har tre bra gångarter och gör allt för sin ryttare. Har tävlat hoppning upp till LC+5 och älskar att komma ut i skogen. 
Till annonsen

5. På femteplatsen hittar vi en toppstammad kille för framtiden. Casarado, e. Casanova Hästak, är ett korrekt och socialt hingstföl med fina gångarter. Säljes till satsande ryttare. 
Till annonsen