Håll dig varm med Mountain Horse i vinter

Den nya höst/vinterkollektionen från Mountain Horse kombinerar stil och elegans. Mycket arbete har lagts på detaljer, dels för utseendet skull, men även funktionsmässigt. Så att tiden i stallet och till häst kommer att kännas så mycket bättre, nu när kylan kommer.

Lauren Vest SEK 2295 och Lauren Down Coat SEK 2995 passar lika bra i sadeln som när du skall ut och shoppa. Västen och jackan finns i två färger Deep Navy och Dark Brown. Både västen och kappan ger en snygg siluett i sadeln. Många snygga detaljer som tex den fina fuskpäls-kantade kapuschongen. Passformen är kvinnlig. Dun är klart oslagbart, när det gäller att hålla sig varm. Beverly Vest SEK 2295 har en omlott krage, som är både snygg och praktisk. Västen är varmfodrad och figursydd. Finns i färgerna, Svart, Cranberry Red, och Foggy Navy.

Både Lauren och Beverly Vest finns även som jackor.

Lauren Down Coat

Lauren Down Coat SEK 2995

Beverly Vest SEK 2295

I höst lanserade vi två nya dressyrstövlar. Estelle SEK 3995 och Serenade SEK 3995. De är snygga, bekväma och hållbara. Passar alla ryttare på alla nivåer upp till Grand Prix. Stövlarna är tillverkade i utvalt högkvalitativt läder och har en design som kombinerar skönhet med en moderiktig look Den förstärkta ovandelen, hjälper benet att stanna i rätt position, när du rider. Båda stövlarna har den ergonomiska ShockX sulan, vilket gör dem extra sköna att bära hela dagen.

Stövlarna finns i fem olika skaftvidder, för att få den perfekta passformen. Båda stövlarna finns i svart och brunt, och i storlek 36–42. Serenade har en längsgående dragkedja på insidan. Estelle har dragkedjan på framsidan stöveln. Båda har ett snitt som är smickrande, även om man har korta ben.

Estelle SEK 3995

Serenade SEK 3995

Snowy River Lace SEK 1995, passar väldigt bra nu. Garanterat varma fötter och inga blåfrusna tår. Skon är varmfodrad med teddy. Fotdelen är även vattentät och fodrad med Thinsulate, för att du skall hålla dig garanterat varm. I Snowy River familjen ingår även Snowy River Jodhpur, Snowy River Paddock och stöveln Snowy River High Rider. Skorna finns i brunt, i storlekarna 36–46. Stöveln finns både i svart och brunt i storlek 36–43.

"Mountain Horse arbetar etiskt beträffande djurens välmående. Vi använder bara dun som är bi-produkter ifrån matindustrin. Med detta menas att vårt dun inte kommer ifrån levande djur som utsatts för plåga. Vi använder endast fuskpäls i våra produkter." 

Mer information hittar du här:

Info: www.mountainhorse.se

FB: Mountain Horse Sweden

Instagram: Mountain Horse Official