Härlig barnponny toppar veckans lista

Barnponnyn Tedy är en riktig klickraket med över 1 200 visningar på ett dygn, vilket resulterat i att han toppar veckans lista över de mest visade annonserna. Med på listan finns även en "sagohäst" samt en trevlig allroundvalack. 

1. Som ohotad vinnare med över 1 200 visningar toppar B-ponnyn Tedy veckans lista. Han är en cool och trygg barnponny som anpassar sig efter sin ryttare. En snäll individ där föräldrarna kan känna sig trygga. 
Till annonsen

2. På andra plats kommer ett välridet sto e. Contendro. Hon har tävlat höga klasser i hoppning men säljes nu som läromästare för dig som vill utvecklas och tävla på en lägre nivå. Hon är lyhörd, välutbildad och enkel i all hantering. 
Till annonsen

3. På tredje plats hittar vi ytterligare en ponny. Sessan är en maxad D-ponny som älskar att galoppera i skogen lika mycket som att rida ett pass på banan. Hon hoppar alla typer av hinder och är enkel i all hantering. En riktigt rolig tävlingskompis. 
Till annonsen

4. Cornell W är en sjuårig valack e. Contract som var tänkt att bli dressyrhäst men som passar bättre för hoppning. Han är helt otittig på hinder, hoppar allt och har egen motor. Sportig modell med tre fina gångarter. 
Till annonsen

5. På femte plats kommer "Valle". Han är en trevlig och stabil valack som blir vad man gör honom till. Han tycker om att hoppa, rör sig trevligt och skulle även passa som körhäst. 
Till annonsen