Hästägaren: "Känns tryggt att veta att jag snabbt kan få hjälp"

Nu är veterinärappen här som ska underlätta livet för alla hästägare. Till ett billigt pris direkt i mobilen kan man få hjälp när det krisar i stallet, något som många hästägare gläds över.

Gratis veterinärbesök? Ja tack! Ladda ner appen Vethem som erbjuder veterinärbesök direkt i mobilen.

Den nya appen Vethem gör det möjligt för användaren att ha veterinären tillgänglig direkt via videolänk i mobilen, klockan 8–24 alla dagar i veckan. Det här underlättar för många djurägare, inte minst för de som har hästar. Hästägaren Jonna Säll Klintberg är en av dem som kommer ha stor nytta av appen.

– Det gör att man kanske inte behöver ringa ut veterinär i onödan utan bara när det verkligen är akut. Det är verkligen supersmidigt, och kan göra att man som djurägare sparar tusenlappar.

Som hästägare vet många att en olycka kan inträffa när som helst på dygnet, att det är kväll eller helg bryr sig inte hästen om.

– Majoriteten av de gånger mina hästar har blivit sjuka har varit på kvällar och helger. Många gånger har veterinären plåstrat om den lite och hänvisat till ett hästsjukhus. Om jag då istället hade fått hjälp med remiss direkt eller fått klara direktiv kring hur jag skulle ta hand om skadan, hade jag vid flertalet gånger sluppit ett steg och därmed fått snabbare och effektivare hjälp.

Idén är genial och finns till för att underlätta för alla djurägare. Genom en app i mobilen kan användaren snabbt få prata med en utbildad och erfaren veterinär via videolänk. På bara några knapptryck kan den som söker hjälp få rådgivning, hjälp med remiss eller ett recept utskrivet. Och det bästa av allt har vi inte ens nämnt ännu – första samtalet är helt gratis!

– Det känns väldigt tryggt att snabbt kunna få svar och råd kring om jag ska åka vidare till ett större djursjukhus eller få information om hur jag ska ta hand om skadan. Det är verkligen en app jag rekommenderar alla hästägare att ha i mobilen – det viktigaste är ju trots allt att ens djur får hjälp så snabbt som möjligt.

Vethem är bra att ha i mobilen när olyckan är framme.
Ladda ner appen idag och få första samtalet GRATIS!

*Appen Vethem finns att ladda ner i Appstore och samtalet med veterinär är helt gratis för nya användare. Veterinär finns på plats för hjälp mellan 08–24 alla dagar i veckan.