Hästföretagarforum: Årets program – och möjlighet att vinna biljetter

Hästföretagarforum är en fullspäckad dag om hur du lyckas som hästföretagare, allt från hur du skyddar dig mot bränder till hur Carl Hedin arbetar med sociala medier. Fram till den 5/2 har du möjlighet att vinna biljetter för dig och en vän!

Hästföretagarforum har blivit ett populärt och återkommande inslag under Gothenburg Horse Show. Precis som tidigare år arrangeras forumet i Svenska Mässans konferenscenter på onsdagen under GHS-veckan, alltså den 21/2.
Det är ett fullspäckat program som gäller och nu har du alltså chansen att vinna biljetter till dig själv och en vän. Förutom Hästföretagarforumet ingår det biljetter till onsdagen på Gothenburg Horse Show och inträde till EuroHorse-mässan under valfri dag.

Det är jätteenkelt att vara med i tävlingen. Allt du behöver göra är klicka på länken och svara på frågan:
Till tävlingen

Mer om Hästföretagarforum 2018


Hela programmet

Hästföretagarforum arrangeras den 21 februari i Göteborg, i Svenska Mässans konferenscenter, ingång via Gothia Towers Hotell.
  
Hästföretagarforum är avdragsgillt som fortbildning för dig som driver företag. I biljettpriset 1 100 kronor (exklusive moms) ingår samtliga seminarier, morgonfralla, lunch, eftermiddagsfika och avslutande mingel med bubbel – samt entré till Gothenburg Horse Show onsdag kväll och entré till EuroHorse en valfri dag.
Du kan endast köpa biljett för hela dagen och inte för specifika seminarier.
    
OBS! Tiderna är preliminära.