Hästjobb i fokus på Hippson.se

Drömmer du om att arbeta med hästar på heltid eller söker du ny personal till ditt team? Passa på och lägg in en annons på Hippson Market för denna veckan är det nämligen dessa annonser som får ökad uppmärksamhet på Hippson.se. 

Att arbeta med hästar på heltid är för många en dröm och en väldigt bra erfarenhet att ha på sitt CV. Man lär sig att ta eget ansvar, arbeta i team och vara flexibel. Just nu ser vi ett ökat intresse för hästjobbsannonser så under hela vecka 47 kommer vi lyfta fram dessa, både på Hippson.se samt i våra sociala kanaler.

Söker du jobb eller arbetskraft (både i Sverige och utomlands), lägg in din annons på Hippson Market och ta del av den ökade uppmärksamheten. Givetvis är det helt gratis att annonsera på Hippson Market och att lägga in en annons fungerar lika bra från mobilen som från en dator. 


Vid frågor och funderingar - kontakta oss på info@hippsonmarket.se! 

Söker du jobb eller arbetskraft?
Det jätteenkelt att lägga upp annonser på Hippson Market, oavsett om du säljer som privatperson eller som företag. Som säljare bestämmer du själv när du vill lämna ut dina kontaktuppgifter och många av användarna är verifierade med BankID, vilket ger en extra trygghet.

Publicerar du en annons under kategorin "Hästjobb" visas den just nu även på Hippson.se. Behöver du hjälp kan du kontakta oss via: info@hippsonmarket.se