Hästskötare sökes till Ågevall dressyr

Martin Ågevall driver verksamhet med dressyrhästar utanför Stockholm. Här tränas både unga talanger och Grand Prix-hästar. Nu letar han efter en hästskötare till sitt team.

Tre mil utanför Stockholm, på Lejondals gård, driver Martin Ågevall sin verksamhet med dressyrhästar. Hästarna på gården tävlas från unghästnivå upp till Grand Prix.
– Jag har även flera inackorderingar som står hos mig och som får hjälp med utbildning. Här tränar de och blir matchade inför tävling, och så tar vi hand om hästarna, berättar han och fortsätter: 
– Vi söker en person som helst har en del erfarenhet av ridning, men framför allt någon som vill vara en del i teamet och jobba som hästskötare.
  
Möjlighet att utveckla sin egen ridning
I arbetsuppgifterna ingår bland annat fodring, utsläpp och mockning.
– En vanlig dag rider jag tidigt på morgonen och sedan har vi en gemensam frukost där vi har möte och planerar resten av dagen och veckan. Sedan är man med och får rida fram hästar, ta hand om stallet, putsa utrustning med mera, säger Martin.
Personalen jobbar vanligtvis från klockan 7.00 till 17.00. Det finns även möjlighet att ta med egen häst.
– De flesta har med sig egen häst, men om man inte har någon egen så finns det ändå möjlighet att utvecklas. Då får de rida på mina hästar, säger Martin och fortsätter:  
– Det är viktigt att man är glad, positiv och kan arbeta i team. Men framför allt att man sätter hästens bästa i centrum.

Läs mer och ansök via annonsen nedan hos Hippson Market: