Hästskötarjobb och fina tävlingshästar på veckans Market-lista

På veckans lista över de mest visade annonserna på Hippson Market hittar vi bland annat ett spännande jobb som hästskötare hos en meriterad hoppryttare. Här finns även flera fina hästar och ponnyer för både hoppning och dressyr.

1. På första plats återfinns det fina stoet Norma Dean, som är född 2013 och är rankad som Sveriges femte bästa sexåring. Tävlad upp till 1,30-hoppning i bland annat Falsterbo. Hon har god ridbarhet, fin teknik samt är snäll vid hantering.
Till annonsen

2. På andra plats finns valacken Cappe, född 2009. En vacker och personlig häst med taktmässiga gångarter. Han söker en vuxen, stabil ryttare som gärna vill utvecklas med honom inom dressyr.
Till annonsen

3. På plats nummer tre hittar vi den härliga D-ponnyn Chili Pepper, en valack född 2008. Han är orädd, framåt och välriden. Passar dig som vill ha roligt med din häst och vill göra lite av varje. Han hoppar gärna och är snäll vid hantering.
Till annonsen

4. På fjärde plats finns ett jobb som hästskötare. Det är hoppryttaren Robin Ingvarsson som söker en ny groom till teamet. I jobbet ingår att mocka, in- och utsläpp, ta hand om hästar hemma och följa med på tävling, samt eventuellt lättare motionsridning.
Till annonsen

5. På plats nummer fem hittar vi Chimenta, som är ett trevligt sto född 2002. Hon är betäckt med Action Man Ask.
Till annonsen