Hästtransporter i omtänksam kampanj

#rosasläp är kampanjen som ska bidra Bröstcancerförbundet med minst 100 000 kronor till deras viktiga arbete i kampen mot cancer. Bakom kampanjen står varumärket Ifor Williams Trailers Sverige som vill visa att de bryr sig både om hästarna och hästarnas ägare.

– Alla känner till någon som har drabbats av bröstcancer, och kan vi genom vårt samarbete med Bröstcancerförbundet göra skillnad i kampen mot cancer så vill vi gärna göra det, säger Diddi Zuban, ansvarig för marknadsföringen på Trailerimport som är Ifor Williams importör och generalagent i Sverige.
#rosasläp är en stor inbyteskampanj som ska sträcka sig över hela året: Den som byter in sitt gamla hästsläp –  oavsett märke – mot en ny Ifor Williams hästtransport bidrar med 2000 kronor till Bröstcancerförbundet.
– Det är våra kunder som är hjältarna i sammanhanget! Ifor Williams skänker pengarna men det är våra kunder som gör det möjligt genom att byta in sin hästtransport, säger Diddi Zuban.


Foto: Återförsäljare Ifor Williams, Horse Partner, Laholm

"Vi jobbar alltid med omtanke"
Idéen om att samla in pengar till en betydelsefull intresseorganisation var långt ifrån främmande för företaget, hela affärsidéen bakom Ifor Williams varumärke handlar om omtanke.
– Våra hästtransporter är först och främst byggda för att vara säkra och hållbara, men även för att hästen ska kunna åka riktigt bekvämt med bra ventilation och stötdämpning. Att utifrån samarbetet med Bröstcancerförbudet skapa inbyteskampanjen och belysa ytterligare att vi jobbar med omtanke kändes därför naturligt, säger Diddi.

Första – men inte sista kampanjen
Det är första året som Trailerimport gör denna typ av kampanj. Men man utesluter inte att det kommer en fortsättning om detta uppskattas av kunderna och omgivningen.
– Vi ser gärna redan nu en fortsättning av vårt engagemang och samarbete med både Bröstcancerförbundet och kanske även andra liknande organisationer, säger Diddi Zuban.
– Vi vill bidra med ökade resurser till kampen mot cancer, det är viktigt för oss. fortsätter hon.

Nyfiken? Läs mer om den omtänksamma kampanjen

Detta är Ifor Williams 
Ifor Williams är ett väletablerat och känt varumärke på marknaden och är uppskattat av många kunder för sina säkra och robusta hästtransporter. I mer än 60 år har det brittiska företaget försett kunder med smarta och pålitliga transporter inom en rad olika segment som sträcker sig från öppna släp med tippfunktion till transporter avsedda för djur och hästar.