Hästtransporter på veckans Market-lista

I veckans lista från Hippson Market tipsar vi om fem fina hästtransporter. Kanske är det här du hittar ett riktigt vrålåk till din häst?

1. På första plats hittar vi en Forzab Classic årsmodell –17 helt i aluminium. Hållbart och funktionellt. Dörrar bak och hård mellanvägg. Designat för stora hästar, men även små åker lika lyxigt. 
Till annonsen

2. På plats nummer två finns en välvårdad transport i så gott som nyskick. Snygg och praktisk variant av modell Böckmann Comfort. Extrautrustad med bland annat aluminiumfälgar, sparkskydd, vinterdäck och kamera.
Till annonsen

3. På tredje plats hittar vi en hästtransport av Ringo Star från 2004. Nyrenoverad förra sommaren. Aluminumgolv, hel och fräsch gummimatta samt stor och rymlig sadelkammare.
Till annonsen

4. På fjärde plats finns en Star trailer XR 3000 från 2004. Den har dubbla skötardörrar, stor sadelkammare, garderob och bra förvaring även i transporten. Två takventilationer, två öppningsbara fönster, panikbommar fram samt transportkamera. 
Till annonsen

5. På femte plats hittar vi ett Umesläp. En välskött vagn med stor sadelkammare. Öppningsbar mellanvägg till sadelkammaren, nya bromsar samt nytt stödben. 
Till annonsen