Hästtransporter toppar veckans Market-lista

Listan med veckans mest visade annonser på Hippson Market domineras av hästtransporter av olika slag. Men även en snäll barnponny och en härlig valack finns med bland topp-fem.

1. På första plats hittar vi en trailer, HBX511 Ifor Williams, en tvåhästars transport som passar extra bra för den som vill ha med sig två stora hästar. Du väljer själv om du vill ha fronturlastning eller om du vill ha en fast och rymlig sadelkammare.
Till annonsen 

2. På andra plats hittar vi den snälla, toppstammade ponnyvalacken Showman. Han fungerar bra med barn på ryggen och rids emellanåt av en elvaåring i både hoppning och dressyr.
Till annonsen

3. På tredje plats finns dressyrhästen Leo, som är en valack på 165–170 centimeter i mankhöjd. En härlig häst som är snäll att både rida och hantera.
Till annonsen

4. På fjärde plats hittar vi ytterligare en hästtransport. En rymlig meetingtrailer från STX för två hästar, med 2 500 kilos totalvikt och 1 300 kilos lastvikt.
Till annonsen

5. På femte plats finns en hästtransport från Böckmann, Champion Uno Silver/Black 2019 Edition. Som bland annat har sadelkammare, sparkskydd och premiumgummi på rampen.
Till annonsen