Hippson Market: Fem lyxiga hästar till salu

På Hippson Market finns hästar i alla priskategorier och i veckans lista tipsas det om fem annonser i det högre spannet. Där finns både en hoppkanon (kategori D), en välriden gentleman och en lovande svårklasshäst.

1. Untouchable är en topponny (kategori D), som under dansk flagg bland annat har varit med på två Nordic Baltic Championship och tre EM. Han har flertalet placeringar internationellt och är redo att ta nästa ryttare till toppen. 
Till annonsen

2. Flipper är en lovande valack som har tävlat upp till 1,30-hoppning med många felfria rundor. Han är enkel att rida på hinder och hoppar med bra teknik. Det är en häst som med målinriktad träning kommer att bli svårslagen i de stora klasserna. 
Till annonsen  

3. "Lussan" är en riktig vinnarponny (kategori D) med meriter upp till Elit Medelsvår A. Hon är en trevlig hopphäst som alltid ställer upp och ger sin ryttare väldigt gott självförtroende. Ponnyn har bland annat tävlat i Falsterbo samt internationellt. Inga hinder är för stora för denna hoppkanon.
Till annonsen

4. Zantos är en riktig gentleman, som är välutbildad i både hoppning och dressyr. Han har tävlat hoppning upp till 1,25-nivå och är enkel att rida på hinder. I dressyren byter han i serier ner till vartannat galoppsprång, samt gör skolor och bakdelsvändningar. Enkel i all hantering och besiktigad UA i slutet av april 2018. 
Till annonsen

5. Lorelei är en multitalang för både hoppning och fälttävlan. Hon besitter en stor och vägvinnande galopp, är känslig, kvick samt väldigt ridbar. Stoet har tävlat hoppning upp till 1,25 och gick Bundeschampionatet som femåring. 
Till annonsen