Hästar på Hippson Market: Topp-5 vecka 39

I veckans lista över de mest visade annonserna på Hippson Market är det en talangfull dressyrvalack som toppar, tätt följd av en lyxig hobbyhäst. Med på listan finns också en varmblodsvalack, ett avelssto samt en perfekt mor- och dotterhäst. 

1. Först på listan, och veckans mest visade annons, är en riktig dressyrtalang. Titus är en fyraårig valack e. Dalwhinnie som har lagom motor, hög ridbarhet och som är mycket lättlärd. Han har en syster som tävlar internationellt och säljs av uppfödaren. 
Till annonsen

2. På andra plats kommer ett trevligt sto med hög arbetsmoral. Hon har många placeringar upp till LA-dressyr och har tidigare även tävlat upp till 1,15-hoppning. Detta är en stabil och trygg häst som alltid vill vara ryttaren till lags. En lyxig hobbyhäst som uppskattar varierad ridning!
Till annonsen

3. Jupiter är en väluppfostrad varmblodsvalack som kan grunderna i dressyr. Han har ett bra steg och hoppar fint. Säljs till travhästvan person som kan fortsätta hans ridutbildning.
Till annonsen

4. Holländskt sto e. Carthago – Jasper med mycket fina gångarter och ett trevligt språng. Hon har tidigare haft föl i Holland och säljs som avelssto eller sällskapshäst. 
Till annonsen

5. På femte plats hittar vi en lugn och stabil valack e. Cathageno som älskar att ridas ut i skogen. Han hoppar fint, är van vid att bli tömkörd och trivs bäst i flock med kompisar. En perfekt mor- och dotterhäst med allroundinriktning. 
Till annonsen