Fem fina hästar till salu: Här är topplistan på Hippson Market vecka 37

I veckans lista över de mest visade annonserna på Hippson Market är det en charmig shirevalack som ligger i topp, tätt följd av ett sexårigt gångartssto. Med på listan finns även en fin läromästare, en lättsam allroundvalack och en "projekthäst".

1. På första plats kommer den häftiga och snälla shirevalacken Eric. Han är fem år gammal och importerades från England 2017. Eric är viktbärande, har ett hjärta av guld och är lyhörd. En perfekt familjehäst!
Till annonsen

2. På andra plats återfinns ett sexårigt sto e. Weltman – Ludwigs Champion, som har tävlat dressyr upp till LA-nivå och 1,15-hoppning. Hon har tre lätta gångarter och ger en mjuk och fin ridkänsla. Okomplicerad i all hantering och riden mycket ute i skogen. 
Till annonsen

3. Kaylie är en positiv och snäll läromästare som har tävlat upp till LA-dressyr. Hon är en trygg individ som älskar att arbeta, rids ut själv utan problem och är enkel i all hantering.
Till annonsen

4. Storm Dancer är en lättsam allroundvalack, för ryttaren som vill göra lite av varje. Han är riden mycket i skogen, terränghoppad, westernriden samt tävlat i hoppning upp till 90 centimeter och LB-dressyr. En mer allsidig häst är svår att hitta!
Till annonsen

5. På femte plats kommer en mysig halvblodsvalack som kan hanteras av alla. Han är lättriden, trygg i skogen och lastar sig själv i transporten. Säljes som hobbyhäst på grund av en gammal skada. 
Till annonsen