HIPPSON MARKET: Toppjobb drar mest klick

I veckans lista över de mest visade annonserna på Hippson Market är det ett toppjobb i en professionell verksamhet som drar mest klick – tätt följt av en trevlig hopphäst. Med på listan finns också ytterligare två hopphästar, samt ett jobb som aupair hos en svensk fälttävlansryttare i Tyskland.

1. Som ohotad etta på listan återfinns ett hästskötarjobb hos Stall S.E och Stockholms seminstation. I jobbet ingår vardagliga stallsysslor samt ridning. Och på gården står bland annat fyra av hoppryttaren Bertram Allens godkända hingstar.  
Till annonsen  

2. På andra plats kommer ett svenskfött hoppsto e. Cabachon – Irco Mena. Hon är lätt och smidig, älskar att hoppa och är mycket hinderklok. Hästen är enkel att ha med på tävling och har tävlat upp till 1,15.
Till annonsen

3. På tredje plats kommer Credo Coronal, som beskrivs som den perfekta första storhästen för en yngre tjej eller kille. Han är snäll i all hantering och har tidigare tävlat upp till 1,25-hoppning. 
Till annonsen

4. På fjärde plats kommer en utvecklingsbar, sjuårig hopphäst som är sparsamt tagen. Han är en storhoppande kille som har tävlat upp till 1,10-hoppning.  
Till annonsen

5. Med på topplistan finns ytterligare ett jobb, men denna gång som aupair hos fälttävlansryttaren Malin Petersen. I arbetsuppgifterna ingår att på eftermiddagarna ta hand om tre barn i åldern tre till fem år, vilket betyder att förmiddagarna kan vigas åt att rida och vara i stallet.
Till annonsen