Hippson Market: Fem smarta hästtransporter

Då det just nu är transportvecka på Hippson och Hippson Market tar vi tillfället i akt och tipsar om fem smarta modeller. Här finns transporter som är extra höga, en utrustad meetingvagn samt en modell som sägs minska vägljuden.

1. Modellen HBX511 från Ifor Williams är anpassad för dig med lite större hästar (över 170 centimeter i mankhöjd), då den är extra hög och rymlig. Karossen är tillverkad i syrafast aluminium och har stora främre luckor på bägge sidor fram, för maximal ventilation vid väntan i släpet. 
Till annonsen

2. Detta släp från Böckmann är tillverkat helt utan organiskt material och drar därför inte till sig fukt. Både väggarna och aluminiumgolvet är byggda med innestängd luft i mellan-, och yttervägg – vilket bidrar till en isolerande effekt och som minskar vägljuden. 
Till annonsen

3. Från STX kommer denna meetingvagn som har ett rejält tilltaget sadelrum – där man med lätthet kan byta om – samt en praktiskt utdragen lastramp och dörrar bak. Hingstgaller och avdelare gör att du tryggt kan köra två hästar utan risk för att de skadar varandra. 
Till annonsen

4. Extra stor transport från Atec, med rymlig sadelkammare och skjutdörr mellan sadelkammaren och hästdelen. Bommarna bakom hästarna går att öppna vid hästarnas huvud, vilket gör att du kan lasta ur själv. 
Till annonsen

5. Från Boj kommer detta stora släp med dubbla takluckor, dörr bakom hästarna, mjuk mellanvägg samt delad skötardörr. Sadelkammaren är rymlig och har två sadelhängare. 
Till annonsen

TRANSPORT-VECKA PÅ HIPPSON!
Hitta din nästa hästtransport på Hippson Market

Ovan visas de tio senaste annonserna inom kategorin:
"Transporter | Alla".
Samtliga transporter hittar du HÄR

Har du en egen transport att sälja?
Det jätteenkelt att lägga upp annonser på Hippson Market, oavsett om du säljer som privatperson eller som företag. Som säljare bestämmer du själv när du vill lämna ut dina kontaktuppgifter och många av användarna är verifierade med BankID, vilket ger en extra trygghet.
Publicerar du en annons under kategorin "Transporter" visas den just nu även på Hippson.se. Vill du ha hjälp med att komma med kan du kontakta: info@hippsonmarket.se